Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

INFLUENSAVAKSINE

10. september 2020

Influensavaksinene kommer i løpet av uke 43.

På grunn av smittefare ved overfylte venterom kommer vi IKKE til å ha "drop- in" vaksinering i år.

Vaksinen er frem til 1. desember forbeholdt personer i risikogruppen og helsepersonell med pasientkontakt. Vi vaksinerer KUN disse, da vi må bidra til at de som trenger det mest får vaksinen. Dette er også pålagt oss av myndighetene. Vi ber om at dette resepekteres. Dersom man ikke er i risikogruppe kan man vaksineres på apotekene fra 1. desember. Målgruppene for influensavaksine finner du her: https://helsenorge.no/vaksiner/influensavaksine

Alle i risikogruppene som har time for annen årsak i løpet av slutten av oktober og november kan få satt vaksine under konsultasjonen.

Dersom du ikke trenger time hos lege, kun influensavaksine, kan du få tildelt en timeavtale på laboratoriet. Ta kontakt med oss for timeønske, enten via HelseNorge (ekontakt eller "timeønske") eller via Helserespons. Vennligst skriv hvilke risikogruppe du er i, så sant det ikke er alder.

Det er dessverre ikke mulig å bestille disse timene direkte på Helse Norge.

Apotekene utfører også influensavaksinering i år.

Ny lege

9. juli 2020

1.august åpner Anders Westgaard Lund ny liste hos oss på Kokstad  medisinske senter senter. Han har plass til 850 pasienter på sin liste. Listen åpner for inntak av pasienter fra 15.juli. Anders Westgaard Lund har vært vikar hos oss for noen år siden og vi ser frem til å få han tilbake til senteret. Han er spesialist i allmennmedisin.

VI FLYTTER TIL KOKSTADVEGEN 23

12. juni 2020

Fra og med 10. juli har vi ny adresse Kokstadvegen 23. Inngang fra plassen i midten.

Vi holder stengt for flytting fra ca. 12.30 onsdag 08. juli samt hele torsdag 09. juli.

Det vil være et begrenset antall parkeringsplasser på plassen utenfor, men for de som er god til bens anbefaler vi å parkere rundt på motsatt side av bygget dersom mulig. Dette for å sikre at de som trenger det får parkeringsplass utenfor. Der blir parkeringsplasser like utenfor som er reservert for forflytningshemmede.  Der er også bybane- og busstopp like ved.

Vi trenger alle våre pasienters hjelp for å hindre smitte på Kokstad medisinske senter.

20. april 2020

Dersom du kan være smittet ELLER er i karantene/risiko for smitte ELLER har luftveissymptomer:  Ikke møt opp på legekontoret, kontakt oss via helsenorge.no, helserespons eller telefon 55117810

Vask hender eller bruk håndsprit før og etter besøket hos oss.

Berør så lite som mulig når du er hos oss.

Hold avstand til andre pasienter som anbefalt

Vårt mål er at det skal være trygt å komme til oss, og at våre pasienter skal få nødvendig helsehjelp. Vi ønsker å sørge for at våre pasienter som har kronisk sykdom skal få den oppfølgingen og hjelpen de trenger.

Nyttig nettside dersom du trenger råd angående korona

18. mars 2020

https://koronasjekk.no/

Rådene blir tilpasset deg og din situasjon, og skal være oppdatert med Folkehelseinstituttets til enhver tid gjeldende anbefalinger.