Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Ny lege

9. juli 2020

1.august åpner Anders Westgaard Lund ny liste hos oss på Kokstad  medisinske senter senter. Han har plass til 850 pasienter på sin liste. Listen åpner for inntak av pasienter fra 15.juli. Anders Westgaard Lund har vært vikar hos oss for noen år siden og vi ser frem til å få han tilbake til senteret. Han er spesialist i allmennmedisin.

STENGT 9-11 JULI GRUNNET FLYTTING

1. juli 2020

Vi flytter til Kokstadvegen 23 og holder derfor stengt fra og med onsdag 9 juli kl 12.00 til og med fredag 11.juli. I denne perioden vil vi heller ikke ha mulighet å svare på kontakter via HelseNorge eller svare på telefon. Vi er på plass i nye lokaler fra mandag 13.juli. Vennlig hilsen alle oss på Kokstad medisinske senter

VI FLYTTER TIL KOKSTADVEGEN 23

12. juni 2020

Fra og med 10. juli har vi ny adresse Kokstadvegen 23. Inngang fra plassen i midten.

Vi holder stengt for flytting fra ca. 12.30 onsdag 08. juli samt hele torsdag 09. juli.

Det vil være et begrenset antall parkeringsplasser på plassen utenfor, men for de som er god til bens anbefaler vi å parkere rundt på motsatt side av bygget dersom mulig. Dette for å sikre at de som trenger det får parkeringsplass utenfor. Der blir parkeringsplasser like utenfor som er reservert for forflytningshemmede.  Der er også bybane- og busstopp like ved.

Vi trenger alle våre pasienters hjelp for å hindre smitte på Kokstad medisinske senter.

20. april 2020

Dersom du kan være smittet ELLER er i karantene/risiko for smitte ELLER har luftveissymptomer:  Ikke møt opp på legekontoret, kontakt oss via helsenorge.no, helserespons eller telefon 55117810

Vask hender eller bruk håndsprit før og etter besøket hos oss.

Berør så lite som mulig når du er hos oss.

Kun den som har time (og eventuelt en forelder eller nødvendig ledsager) blir med inn i legekontorets lokaler.

Hold avstand til andre som anbefalt. (ved helsehjelp/kontakt med helsepersonell er dette selvsagt ikke alltid mulig) Det er lov å vente i bilen, si fra i luken eller ved timebestilling, så ringer vi når det er din tur.

Vårt mål er at det skal være trygt å komme til oss, og at våre pasienter skal få nødvendig helsehjelp. Vi ønsker å sørge for at våre pasienter som har kronisk sykdom skal få den oppfølgingen og hjelpen de trenger.

Nyttig nettside dersom du trenger råd angående korona

18. mars 2020

https://koronasjekk.no/

Rådene blir tilpasset deg og din situasjon, og skal være oppdatert med Folkehelseinstituttets til enhver tid gjeldende anbefalinger.